X

OVER A&A CAPACITY

Uw Cloud-partner & leverancier

 

Over A&A Capacity Microsoft Partner

Als gecertificeerde Microsoft Partner leveren wij sinds 2005 public en private cloud-oplossingen.
Door een ruime ervaring in diverse marktsegmenten, gecombineerd met diepgaande kennis van de recente technologieën, bieden wij u innovatieve cloud-oplossingen bestaande uit zowel infrastructuur- als softwareoplossingen. Hierdoor zijn wij goed in staat om met onze cloud-diensten ook uw bedrijf te helpen bij integratie- en beheervraagstukken in de wereld van de cloud.

Als cloud integrator adviseren en assisteren wij de organisaties bij een feilloze cloud integratie die volledig is toegespitst op de behoeftes en processen van het bedrijf. Of het nu gaat om de kleine, of juist de grote organisaties. Door de verschillende cloud-diensten te combineren ontzorgen wij de organisaties in hun ICT behoeftes. Zo realiseren wij een grote verbeterslag in de automatisering die kostenbesparend en efficiënt werken.

A&A Capacity maakt voor iedere ICT-omgeving inzichtelijk wat de financiële en kwalitatieve voordelen zijn, met als resultaat een platform dat aan alle wensen voldoet. Samen met u zorgen wij voor nieuwe successen in de toekomst die nu al begint.

 

Visie A&A Capacity op de Cloud

Door de misverstanden en verwarring over wat cloud computing inhoudt en kan opleveren ontstaat er een achterstand bij het MKB als het gaat om belangrijke ICT-trends. Hierdoor blijven veel kansen onbenut. Dat blijkt uit tal van onderzoeken, bijvoorbeeld die van Keala die in opdracht van MKB Nederland is uitgevoerd.

De toenemende volwassenheid van ICT zal niemand zijn ontgaan. Cloud computing is hierin de volgende stap. Niet alleen door het beschikbaar stellen van verschillende toepassingen en infrastructuren via internet, maar ook door gebruik en afrekenen beter op elkaar af te stemmen.

Betalen voor gebruik past uitstekend in het huidige economische klimaat. De toepassingen zijn onafhankelijk van tijd en locatie en zijn op elk toestel gegarandeerd up-to-date en beschikbaar.

Ervaar zelf gratis de voordelen die de cloud uw organisatie kan bieden. Wij adviseren u graag! Ons kantoor vindt u in de Zaanstreek, maar wij leveren in heel Nederland. Lees meer over de dienstverlening van A&A Capacity.

 

 

Wilt u ook overgaan op de cloud?

Zoals de meeste bedrijven hun twijfels hadden, zult u waarschijnlijk ook uw twijfels hierover hebben, en terecht. U moet tenslotte over een heleboel zaken nadenken.

Hoeveel gaat de cloud u uiteindelijk kosten? Kunnen uw medewerkers hiermee overal en op de gewenste manier werken? Hoe weet u of uw gegevens zijn beveiligd? En behoudt u de controle?

Wij zullen uw wensen uitgebreid inventariseren en goed afstemmen op de cloudservice. Door een goed advies en uitgebreide demonstratie nemen wij graag ook uw twijfels weg.